Edelstenen en mineralen

De werking van edelstenen is enorm veelzijdig. De resonantie en vibratie ervan worden al duizenden jaren gebruikt om het menselijk lichaam te ondersteunen. Edelstenen kunnen op verschillende manieren gebruikt worden om uw leven fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te verbeteren. Ze brengen verfijnde energieën weer op één lijn en heffen ongemakken op door de oorzaak aan te pakken.

De meeste ziekten zijn het gevolg van een combinatie van factoren en vaak is er sprake van aandoeningen op verfijnde niveaus, bijvoorbeeld verstoorde verbanden tussen het fysieke lichaam en de biomagnetische mantel. Andere energetische zwakten kunnen zijn veroorzaakt door milieufactoren, zoals elektromagnetische smog (afkomstig van hoogspanningskabels, computers, mobiele telefoons, tv's) of geopathische belasting (onderaardse wateren, elektriciteitskabels en leylijnen).

Kristallen/edelstenen kunnen je leven op een magische wijze transformeren.

Even een voorbeeld van de ondersteunende krachten van een edelsteen, met name

LARIMAR:

Larimar is één van de 'spirituele stenen' die nieuwe dimensies openen en daarmee de evolutie van de aarde stimuleren. Het straalt liefde en vrede uit en stimuleert rust. Larimar zorgt moeiteloos voor een diepe meditatieve toestand, verheft het bewustzijn op een natuurlijke wijze en harmoniseert lichaam en ziel tot nieuwe vibraties.

Deze steen geeft spirituele kracht en leidt de ziel op zijn ware levensweg. Deze steen, die erg geschikt is voor mensen die een zielsverwant zoeken, vergemakkelijkt de verbetering van relaties in vorige levens of van een gewond hart.

Op het psychische vlak verwijdert larimar blokkades en beperkingen. Het maakt een einde aan een zelfvernietigend gedrag en helpt het leven in eigen handen te nemen. Het is bijzonder nuttig om angst op te heffen. In perioden van stress en onvermijdelijke veranderingen, schept het de mogelijkheid problemen gelijkmoedig aan te pakken.

Geestelijk zorgt larimar voor sereniteit, helderheid en constructief denken. Het stimuleert creativiteit en het vermogen om 'met de stroom mee te gaan'.

Emotioneel zorgt larimar voor kalmte en evenwicht. Het lost trauma's van het hart op, maakt de mens weer speels en geeft hem vreugdevolle, kinderlijke energie.

Op lichamelijk vlak heeft het een gunstige werking bij aandoeningen van het kraakbeen en de keel, en heft energieblokkades op in borst, hoofd en nek. Het kan ook op stramme gewrichten of geblokkeerde aders gelegd worden. De hersenactiviteit wordt gestimuleerd.

Als hulpmiddel bij reflexologie, wijst het heel nauwkeurig de locatie van een aandoening aan en verheldert het de meridianen van het lichaam.

 

  

 

Wens je de werking van (half)edelstenen graag zelf te ervaren?
Hangertjes, knuffelstenen en ruwe stukjes zijn bij mij verkrijgbaar, evenals exclusief handgemaakte juwelen van (half)edelstenen.
Ook de readings met edelstenen/kristallen zijn zeer waardevol. Hierdoor krijg je zicht op je 'blinde vlek' of onbewuste processen en worden ook jouw kwaliteiten in het licht gezet.
Wens je hiervoor langs te komen, graag eerst even een seintje a.u.b.

 

Prachtige edelstenen die deel uitmaken van mijn praktijkinrichting

 

Hoogwaardige aragoniet even in het 'licht' gezet

 

 Amethyst geode van 31,15 kg

 

Grote schijf agaat met een sterke aardende werking

 

Solitaire spelen: een echte rustbrenger door de knikkertjes van edelstenen

                      

Er is een zeer grote collectie aan (exclusieve) edelstenen die steeds aangevuld wordt.

In mijn praktijk kan je eveneens komen genieten van een ontspannende, verwarmende holistische massages met edelstenen (zie rubriek 'Edelsteenmassage').