Edelsteenmassage

Een edelsteenmassage is een vorm van een holistische massage. Ze heeft een heilzame werking op verschillende niveaus van de mens: lichamelijk, energetisch, emotioneel en mentaal. Er wordt als het ware op het hele wezen van de persoon gewerkt. Elke handeling die tijdens deze massage gedaan wordt, heeft als nut ten dienste te staan van elk van die aspecten van de cliënt die de massage mag ontvangen.

Er wordt gewerkt met stenen die respect en dankbaarheid verdienen. Ze hebben het beste van Moeder Aarde gedurende miljoenen of miljarden jaren met zich meegedragen.
De stenen worden met de grootste zorg uitgekozen. Ze worden verwarmd, zodat ze een aangenaam gevoel geven tijdens het contact met de huid. Er wordt tijdens de massage ook gebruik gemaakt van aangepaste, waardevolle oliën. 
Samen, met de helende werking van de edelstenen, kan een holistische massage zeer ingrijpende positieve veranderingen teweeg brengen. 

Een volledige edelsteenmassage bestaat uit:
- een voet- en beenmassage
- een rugmassage
- een buikmassage
- een massage van de armen
- een gelaatsmassage

                         

Voorafgaand aan een massage is persoonlijke hygiëne vereist.

Wens jij deze vorm van massage graag aan te leren om toe te passen voor je familie en vrienden of wil je de massage ook graag toepassen in je praktijk? Ik geef regelmatig cursussen edelsteenmassage (voor maximum 6 deelnemers). Dit kan ook op aanvraag. De cursus kan doorgaan vanaf 4 deelnemers.