Activiteitenkalender 2018 - Cursussen/workshops

ACTIVITEITENKALENDER LARIMAR 2018

Reading met edelstenen en kristallen
voor mens en dier.

Vrijdag 2 februari 2018 om 19 u

 

Er is steeds een edelsteen of kristal dat een energetische verbinding mogelijk maakt met een persoon of dier. Die steen kan dan heel wat persoonlijke boodschappen doorgeven. 
Ik vertaal graag wat de stenen jou te vertellen hebben. 
Tijdens deze reading krijg je dus heel wat info over jezelf. Zo worden er o.a. tips aangereikt i.v.m. de ondersteuning van de gezondheid, wordt er verwezen naar eventuele ‘blinde vlekken’ en/of mogelijke blokkades. Ook jouw kwaliteiten worden in het licht gezet.
Readings voor huisdieren is nieuw voor mij, maar aangezien ik al een 3-tal jaren met succes readings voor mensen doe, kan dit een mooie en nieuwe uitdaging zijn om dat ook voor huisdieren te doen.
Wens jij graag een reading voor jezelf en daarbij je persoonlijk kristal te ontvangen? 
Of wens je graag een reading voor je huisdier + de bijbehorende edelsteen?
Dan ben je van harte welkom op vrijdag 2 februari om 19 u.
Gelieve in te schrijven vóór 29 januari met vermelding van jouw naam of dat van je huisdier. 
Het is NIET de bedoeling om je huisdier mee te brengen tijdens de readingavond, een foto meebrengen mag zeker.
Kostprijs: 5 euro inkom (incl. drank) + prijs van de steen/stenen.
Van harte welkom!
- Hilde -
PS: readings kunnen te allen tijde aangevraagd worden. Dan schrijf ik de reading uit op een A-4tje en kan deze samen met de steen/stenen afgehaald worden na een seintje.

------

 

Cursus massage met edelstenen

Heerlijk verwarmend en ontspannend

 

De werking van edelstenen is enorm veelzijdig. De resonantie en vibratie ervan worden al duizenden jaren gebruikt om het menselijke lichaam te ondersteunen. Edelstenen kunnen op verschillende manieren gebruikt worden, een holistische massage met verwarmde edelstenen is er één van. Om een weldoende massage te kunnen geven, zijn enkele basisprincipes vereist. Tijdens zes lesavonden komen zowel theorie als praktijk  uitgebreid aan bod. De thema’s zijn o.a.: het ontstaan van edelstenen/ kristallen en hun toepassingen, de chakra’s en hun resonerende edelstenen, het gebruik van aangepaste massageoliën, massagetechnieken + ethiek, een volledige massage geven en ondergaan.

Deze vorm van massage is ook ideaal als aanvulling bij een sessie voetreflexologie. De massage met de verwarmde edelstenen op de voeten en onderbenen zorgt voor een weldadig gevoel van ontspanning, de bloedsomloop wordt nog beter gestimuleerd en de afvalstoffen gemakkelijker vrij gelaten.

Data: donderdag 22/03 – 29/03 – 05/04 – 19/04 – 26/04 – 03/05/2018 
Telkens van 19u tot 21.30u.
Lesgeld: 300 euro, incl. syllabus (digitale versie), Het mineralen werkboek, beginnerset edelstenen, het gebruik van aangepaste oliën.
Aantal deelnemers: minimum 4 - maximum 6 deelnemers
Gelieve in te schrijven vóór 12 maart 2018. De inschrijving is pas geldig door storting op de rekening van Larimar.

 

Van harte welkom!
- Hilde -

------

 

Workshop intuïtief mandalatekenen

Geen enkel ander boek geeft zoveel informatie


Maandag 9 april 2018 van 19u tot 21u. Gelieve in te schrijven vóór 4 april.

Woensdag 9 mei 2018 van 19u tot 21u. Gelieve in te schrijven vóór 4 mei.

Tijdens deze avonden, die elk apart gevolgd kunnen worden, wordt er kennis gemaakt met het mandalasymbool en gewerkt rond verschillende thema's. De bespreking van de tekeningen maakt er een heel leerrijke ervaring van en geeft aan de workshop een extra 'tint'. Er wordt gewerkt met het boek ‘De mandala: de weerspiegeling van de ziel’.

De mandala werkt als een kompas en staat symbool voor de totaliteit van de mens: spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek. Je vertrekt vanuit een lege cirkel, je laat je gedachten los en laat je hand leiden door je intuïtie. De mandala is een oervorm. Het is een open boek: er komen heel wat gegevens vrij uit het onbewuste. Hierdoor is het mogelijk om bij je ware kern te komen en een diepgaand helend effect te bereiken.

Maximum 8 deelnemers per avond
Deelname: 25 euro per lesavond, incl. drank en benodigdheden. Contant te betalen bij aanvang van iedere les.

Ook in het najaar zullen er nog workshops ‘intuïtief mandalatekenen’ georganiseerd worden.

 

Van harte welkom!
- Hilde -

-----

WORKSHOP 'EDELSTEENJUWEELTJES MAKEN'

Vrijdag 8 juni van 19 u tot 21.30 u

Hou jij ervan om mooie juweeltjes te dragen? En ze ook een keertje zelf te creëren?
Of wil je graag bepaalde stenen verwerken in een halsketting, armband of oorbellen omwille van hun helende werking?

Tijdens de workshop krijg je een eenvoudige techniek aangeleerd om jouw unieke juweeltje(s) te creëren. Het aantal dat je wenst te maken is onbeperkt. Zo kan je bijvoorbeeld een mooi setje maken: een halsketting + armband + oorhangers. Draag je enkel oorhangers, dan kan je er meerdere maken op verschillende manieren, zo krijg je een mooie collectie om af te wisselen.

Voor jouw creatie kan je je laten inspireren door de vele voorbeelden die ik ter beschikking heb of door je eigen ‘feeling’ op het moment zelf.

Er is keuze uit tientallen verschillende soorten kralen van edelstenen en halfedelstenen die in alle mogelijke combinaties kunnen aangewend worden. Ook de keuze uit verschillende hulpstukjes geven er een extra touch aan.

Het unieke aan deze workshop is dat je informatie krijgt bij jouw eigenste creatie (ketting, armband en/of oorhangers): je krijgt een persoonlijke boodschap mee.

Maximum aantal deelnemers: 10 personen. 

Kostprijs benodigdheden per juweel: korte ketting € 35, lange ketting € 45, armband € 10, enkelbandje € 10, oorhangers € 7 per paar.

Inkom: gratis. Er wordt drank voorzien.

Wat mee te brengen: indien je een leesbril draagt, vergeet deze dan zeker niet mee te brengen, want er wordt met heel fijn materiaal gewerkt.

 Doe je graag mee? Liefst een seintje vóór vrijdag 1 juni via info@larimar.be of 0477/23 35 10.

Van harte welkom!
- Hilde - 

---

Opendeurdag LARIMAR

Zondag 30 september 2018 van 10u tot 18u

  

 Van harte welkom bij LARIMAR

Tijdens deze opendeurdag kan elke bezoeker genieten van:

-          Een drankje en een gezellige babbel

-          Een gratis sessie voetreflexologie

-          Een gratis massagesessie met het andullatie therapie systeem HHP

-          Tal van voordeelacties, aanbiedingen en kortingen op juweeltjes, edelstenen, mandala’s, enz.

Er is een zeer ruim aanbod aan:

-          Exclusief handgemaakte halskettingen, armbanden en oorhangers

-          Andere sieraden zoals ringen en hangertjes

-          Ruwe en gepolijste kristallen

-          Mandala's, wierook, wierookhouders, yogi man, pendels, ...

 

Je kan er ook een standje vinden met mooie decoratie en creaties van SACREA (Restyling meubeltjes en decoratie)

Van harte welkom !
- Hilde -

-----

Edelsteenavond

Vrijdag 14 december 2018
Doorlopend vrije ingang van 17 u tot 21 u

 New Arrivals

  Edelsteenreadings

Geschenken en cadeaubonnen

  Ruwe en gepolijste edelstenen

  Voordeelacties en verrassingspakketjes

 Nieuwe collectie exclusieve edelsteenjuwelen

Info over het gebruik en reinigen van kristallen

()

()

()

  

    

En nog veel meer…


ü  Edelstenen en kristallen zijn prachtige natuurelementen. De juwelen waarin ze verwerkt worden maken de armband, halsketting of oorhangers, tegelijkertijd ‘chic', uniek en exclusief’, omdat geen enkel juweel hetzelfde is dan een ander. Vanaf december ligt er een nieuwe collectie klaar. 
Wens je een juweeltje ‘op maat’, dan maak ik het graag voor jou!
Vanaf heden kan je al genieten van talrijke kortingen op de bestaande collectie.

ü  Laat jij je graag verrassen met een edelsteenreading? Geef tijdig een seintje en ik zoek intuïtief een persoonlijk kristal voor je uit. Deze edelsteen heeft wat informatie voor je in petto die uitgeschreven wordt op een A4-tje. Wens je zo'n graag als een bijzondere attentie voor een geliefde, een familielid, een vriend/vriendin of kennis? Dat kan ook! Het is zeer uniek en zeker een waardevol verjaardags-, kerst- of eindejaarcadeau.

ü  Er is een grote verscheidenheid aan ruwe en gepolijste edelstenen uitgestald in mijn praktijk, van frequent voorkomende exemplaren tot zeer bijzondere en zeldzame kristallen. 

 ü  Geniet van bijzondere voordeelacties! Er zijn ook steeds verrassingspakketjes te verkrijgen. Een toffe en waardevolle verrassing voor jezelf of als geschenk voor kinderen en volwassenen. Er kunnen ook pakketjes gemaakt worden voor een bedrag naar keuze (vanaf € 15).

ü  Wat zou je ervan vinden om als kerst- of eindejaarcadeau zelf een kistje of mandje vol geschenken samen te stellen? Is het moeilijk om een keuze te maken, dan draag ik graag mijn steentje bij. Ook een cadeaubon voor een (edelsteen)massage, een sessie voetreflexologie, herbronnen met infrarood, … wordt zeker gewaardeerd.

 ü  De voorraad wordt steeds aangevuld met New Arrivals, zoals een mooie mooie schalen van versteend hout, prachtige agaat, schitterende ruwe celestien, bergkristal, theelichthouders van seleniet, wierookhouders, wierook, Lenormand kaarten, Zigeunerkaartjes, yogi man, geodes, chakraset, hangers in meer dan 100 verschillende soorten edelstenen ... en larimar die nooit ontbreekt in de collectie. Kortom: stenen van A tot Z

Wens je graag info over de werking en het reinigen van kristallen, dan help ik je graag verder!

Kom vrijblijvend een kijkje nemen en geniet van een feestelijk drankje in een gezellige sfeer!

 

Van harte welkom!
- Hilde –

-----

 

Workshop intuïtief mandalaschilderen in een gezellige eindejaarsfeer

Woensdag 19/12/2018 van 19u tot 21.30 u.

 

De mandala werkt als een kompas en staat symbool voor de totaliteit van de mens: spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek. Je vertrekt vanuit een lege cirkel, je laat je gedachten los en laat je hand leiden door je intuïtie. De mandala is een oervorm. Het is een open boek: er komen heel wat gegevens vrij uit het onbewuste. Hierdoor is het mogelijk om bij je ware kern te komen en een diepgaand helend effect te bereiken.

Dit intuïtief tekenen of schilderen kan je ook aanwenden om je eigen kerst- of wenskaart te creëren. Een mooi resultaat, recht uit het hart.

Gelieve in te schrijven vóór 14 december 2018.
Maximum 10 deelnemers.

Deelname: 25 euro, incl. drank en benodigdheden. Contant te betalen bij aanvang van de les.

 

Van harte welkom!
- Hilde -

 

 

 

Ter info

De cursussen en workshops die opgenomen zijn in de activiteitenkalender van 2018, kunnen op vraag ook op extra data en tijdstippen georganiseerd worden.
Deze kalender kan nog uitgebreid worden met bijkomende cursussen of workshops.
Elke activiteit wordt enkele weken voor aanvang via mail en FB nogmaals aangekondigd.

Al deze activiteiten gaan door bij
LARIMAR – Praktijk voor integrale gezondheidsbegeleiding
Molenstraat 48 – 3202 Rillaar
info@larimar.bewww.larimar.be – 0477/23 35 10
Ond.nr.: BE 0809 051 165

Lid van Naturopathica: Belgische wettig erkende beroepsvereniging
Lid van NVBR: Nationaal Verbond der Belgische Reflexologen
Lid van BMF: Belgische Massage Federatie
Lid van MMM: More Moving Miracles vzw