Reacties van cursisten en cliënten

Reacties over hoe cliënten/cursisten het intuïtief mandalatekenen hebben ervaren:

 

17 jaar gezocht

60 jaar onbewust geweten

Eindelijk gevonden!

Dat zijn de woorden van een cliënte die zegt: ‘Ik wist innerlijk dat er ergens een oplossing was, maar wie zoekt die vindt. Dit kan geen mooier geschenk zijn om mijn ervaring met anderen te delen. Ik zeg dus JA, heel graag delen!’

Sinds haar operatie in 2004 voelde cliënte zich niet goed meer. Door het intuïtief mandalatekenen (ze tekent en schildert al mandala’s sinds 2006) ontdekten we dat die operatie een trigger van een prenatale herinnering zou kunnen geweest zijn. Prenatale herinneringen kunnen ons leven beïnvloeden. Wanneer ‘bevroren’ energie niet kan ontladen, kunnen we daar vele jaren later de gevolgen gaan van ondervinden. Zo kunnen we bijvoorbeeld angst, depressie, paniek, fibromyalgie, een gevoel van leegte, … ontwikkelen.

Door middel van intuïtief mandala’s te tekenen, hebben we getracht om de oorzaak van haar klachten te vinden. Uit het relaas van de cliënte blijkt dat we die gevonden hebben. Ik ben haar heel dankbaar dat ik haar hierin mocht en mag begeleiden.

Hieronder het relaas van mijn cliënte:

‘Hilde, heel hartelijk dank voor het ontleden van de twee mandala's (conceptie en verblijf in de moederschoot) - echt fantastisch wat je daaruit hebt gehaald. Ik heb de tekst al twee maal gelezen en dien wel even te bekomen. Ik teken al mandala's sinds 2006, maar verschillende personen hebben mijn spirituele gaven toch wel een flinke deuk gegeven, vandaar toch even gestopt, maar voel wel dat het me goed doet bij het tekenen.

Ik blijf me elke dag verbazen over het feit wat die getekende mandala’s en tekst teweeg brengen in mijn hele systeem en op de diverse niveaus.

Hoe dikwijls mijn vader al heeft gezegd de voorbije dagen: ‘Je bent toch een stuk beter dan in december en je lichaamsreacties na de andere sessies (cliënte volgt verschillende therapieën) waren onhoudbaar op sommige momenten en dagen - precies of het lichaam in verdedigingstoestand ging tegen iets -  maar je wist niet wat.’ Cliënte zegt: ‘Nu weet ik het wel, dankzij de twee intuïtieve mandala's. Ik dacht in december dat ik zou sterven.’

Mijn huisarts zei me dat ik rustiger ben en er rustiger uitzie en dat ik er beter uitzie dan begin december. Hij was ook zeer benieuwd naar mijn verhaal - oplossing gevonden zei hij - zeer goed - ik heb hem alles moeten doorzenden van tekeningen en ontledingen.

Ook de thuishulpen, die hier elke week komen helpen, zien wekelijks vooruitgang met kleine stapjes en de nodige rust – momenteel kan ik 50 minuten iets doen en eind december kon ik niets meer.

De moeilijke periode na het tekenen en lezen van jouw tekst is blijkbaar achter de rug en was zeer zwaar, maar het loont te moeite, want het resultaat komt beetje bij beetje.

 Vooruitgang:

 • - gestopt met zoeken, denken, vechten tegen iets waar ik de oorzaak niet van vond
 • - ik bleef overal waar ik ging, bij therapeuten en artsen, zeggen dat er is iets tekort in mijn lichaam was en het is nu gevonden (bloed was steeds goed)
 • - betere vertering
 • - betere slaap
 • - meer rust in ZIJN
 • - gedichten schrijven
 • - af en toe een tekening maken
 • - soms een ganse dag barstende hoofdpijnen met zeer zware druk op derde oog
 • - meer heldervoelendheid e.a.
 • - terugkomen van spiritualiteit (verdwenen na klassieke medicaties sinds 2015)
 • - terugkomen van dingen o.a. geometrie waar ik jaren geleden mee bezig was
 • - blok op maag die ik had sinds operatie en waar ik overal voor geweest ben is weg
 • - schokken en beven is bijna nul. Er is verbetering in wat energie - minder vitamine B12 en magnesium nodig - veel minder bevingen met rechter arm - sommige dagen zelfs geen bevingen meer en daar ben ik blij om want dit was reeds drie jaar zeer erg.
 • - geen koninginnenbrij meer nodig – wel verse dadels om op te krikken
 • - naam gegeven aan overleden tweelinghelft op 29/1 na zoektocht van dagen en telkens veranderen van naam omdat de trillingsfrequentie niet goed zat, het tekenen van een visca pices op 3/2 (opgezocht = moedergodin – baarmoeder – geometrie van het Licht) en sindsdien voel ik meer rust, balans, eenheid, vreugde, geluk, liefde, licht, kracht, genade, overgave, geduld, dankbaarheid, vertrouwen.
 • - ik heb meer het gevoel van veiligheid, geborgenheid
 • - 7/2 ‘fruit of life’ getekend, volgende dag zware hoofdpijn en druk op derde oog
 • - ik kan terug de vaat doen - was opplooien
 • - ik kan terug brooddeeg maken al is het met de Kenwood en de volgende dag opnieuw kneden en opbollen. Dit is geleden van 30/05/2020!!

 

Dit verhaal wou een cliënte graag delen
Dit wou ik graag delen

OMDAT INTUÏTIEF MANDALATEKENEN ZOVEEL KAN BETEKENEN

OMDAT DE ONTLEDING ERVAN EN EROVER IN GESPREK GAAN ZOVEEL KAN BETEKENEN

OMDAT HET MIJN MISSIE IS…

 Hartegroetjes,
- Hilde -

 

 Andere reacties van cliënten:

Hey Hilde,
'Maar enfin, nu heb ik toch wel iets voor met mijn linkeroog! Net zoals in mijn mandala duidelijk werd en waarop je me attent maakte!
Mijn zoontje heeft me vanmorgen een krab gegeven en nu is mijn hoornvlies beschadigd.
Een heel stukje eraf, en het deed behoorlijk veel pijn.
Toch straf, die mandala's.
Wat een krachtig middel om je intuïtie te kanaliseren!'

 -   Psycholoog/gezondheidsbegeleider/docent   -

 

'Vóór ik aan de lessenreeks begon, stond ik op het middelpunt van een kruispunt. In plaats van 4 mogelijke wegen, had mijn kruispunt er wel 10! Ik wist niet meer welke kant ik op moest en was echt de weg kwijt. 
Het intuïtief mandala's tekenen heeft me dichter bij mezelf gebracht. Wie ben ik, waar sta ik en waar wil ik heen? Dit zijn de vragen die voor mij duidelijk zijn geworden en waar ik mee aan de slag kon.
Vandaag ben ik blij te zeggen dat mijn kruispunt terug bestaat uit 4 mogelijke wegen waaruit ik kan kiezen.
En meer dan ooit weet ik nu welke weg ik wil verlaten en welke weg ik wil inslaan.

Ik heb er veel plezier, leergenot, emotie en rust mee ervaren.
Dank je Hilde voor de fijne avonden.'

- Veronik - 

 

'Echt verrassend!'

- Martine -

 

'Ik ben echt zwaar onder de indruk van wat dat mandalatekenen met mij doet. Ik heb het gevoel dat een hele hoop dingen in mijn leven eindelijk in een kloppende volgorde geplaatst worden.

Ik ben je ontzettend dankbaar dat je ons de kans geeft om rustig en op een zuivere plaats onze intuïtie aan het woord te laten.
Het doet me echt heel veel deugd en ik heb het gevoel dat ik helemaal mezelf kan zijn tijdens die uurtjes. Deze cursus komt echt op het perfecte moment in mijn leven.

Na het tekenen van mijn handmandala kreeg ik ineens ik weet niet hoeveel ideeën...
Die mandala's zetten volgens mij de poort open voor de informatie die je van het universum wilt krijgen. Fantastisch!

Er is nog zoveel van die mandala's dat ik wil snappen en weten...'

- Ria - 

 

Ik zat maar te piekeren, te piekeren en te piekeren. Mijn hoofd stond er enorm gespannen van. Een half uurtje tot een uur nadat mijn mandala getekend was, was mijn hoofd leeg en ontspannen

 • I -         

Hoi Hilde,

Je analyse klopt helemaal. Mijn eeneiige tweelingzusje is maar twee weken met mij in de baarmoeder geweest, maar is nog steeds met mij in verbinding. Fantastisch hé!

- Marleen -

 

 

Reacties van cliënten op ondersteuning met voetreflexologie:

'Zie echt al weer naar uit cursus, maar ook om jou terug te zien, want dankzij jou werd dat gezwel op tijd ontdekt en weggehaald. Het bleken wel 3 gezwellen te zijn, waarvan er dus 2, tesamen met een stuk van de pees, verwijderd werden. Het derde zit er nog, want dat verwijderen, zou mijn voet onbruikbaar maken, maar het is heel klein, en we houden het in het oog. Mijn tumormarker is sindsdien alweer gedaald, waarvoor ik je nogmaals van ganser harte wil bedanken!!!
't Was inderdaad 'randje-kantje' volgens de chirurg!'

- Y -

'Na de voetreflex voel ik me altijd ontspannen en zo licht als een veertje. Ik kan nadien ook heel goed slapen. Sinds de sessies staat mijn bloedsuikerspiegel op pijl. Voorheen schoot die na het eten van zoet heel erg omhoog. Bij mijn laatste onderzoek vroeg de arts wat ik deed voor die suikerspiegel. Ik zei: ‘Niets’. Maar dan: ‘Toch wel, het enige wat veranderd is, is dat ik regelmatig voetreflex laat doen.’ De arts antwoordde dat ik dat dan maar verder moet doen, want dat het goede resultaten geeft. Voorheen stond mijn bloedsuikerspiegel soms op 300, nu op 86!'

- C -

 'Hilde, ik ben je zo dankbaar voor de sessies. Kiné en medicatie brachten geen soelaas voor mijn lage rugpijn en jij hebt me hierbij zo goed geholpen met voetreflexologie!'

- Y -

 

Dag Hilde,

 
Ik wou je nog even laten weten dat ik veel deugd heb gehad van de voetbehandeling en massage.  Ik heb sinds lang eens een volle nacht kunnen doorslapen. Enorm ontspannend, en voor mij ook goed dat het op een avond kan.  Mijn voeten voelen nog steeds heel fijn en zacht aan, ik ben me ook bewuster van de stappen die ik zet.  Dankjewel voor jouw mooie manier van werken.   Ik deel met plezier je folders aan wie ik voel dat het kan gebruiken.
 
- Ingrid -
 
 
Ik heb steeds zoveel pijn in mijn rug. Als ik op jouw stoel zit voor voetreflexologie en erna heb ik geen pijn.
 
- M -
 

Reactie van cliënten na zwangerschapsreflexologie:

'Niet te geloven, maar vanaf de eerste dag na de voetreflex heb ik geen neusbloedingen meer gehad die voorheen elke ochtend bij het opstaan zo vervelend waren.'

- Els -

'Je hebt de test goed doorstaan :-) Wij wisten het geslacht niet, maar het is zoals je net liet weten en al lang in gedachten had, inderdaad een dochtertje geworden. Schitterend hoe je dat op mijn zwangere voeten kon zien.'

- Els -

'Roos is grote zus geworden. Je zit er weer boenk op! Ze heeft er een broertje bij.'

- E -

'Ook al maakt het geslacht voor mij niet veel verschil, toch hoop ik ergens op een jongetje. Ik ben benieuwd naar dat wat je op mijn zwangere voetjes ziet ook overeenstemt met de resultaten van het onderzoek.'

- Y -

Reactie van cliënte na metamerfosetechniek:

'Ongelooflijk maar de pijn en vermoeidheid in mijn bovenbenen zijn volledig weg. Ik voel me ook veel rustiger en veel minder ambetant. Daarvoor wist ik met mezelf vaak geen blijf, liet dat niet zo merken aan mijn omgeving, maar ik voelde me wel ellendig. De avond nadat ik bij jou kwam ben ik heel vroeg gaan slapen, ik kon me gewoon niet meer wakker houden. Dit gebeurt anders nooit. Sindsdien slaap ik ook veel beter door. Echt een grote verandering en dat door slechts één sessie metamorfosetechniek!'

- I -

 

Reacties van cliënten over edelstenen met boodschap:

'Even laten weten dat je weer enkele mensen hebt weten te raken met hun boodschap.
Ze waren alle drie serieus onder de indruk!'
- Els -

 

'Die edelstenen en boodschappen: blijven doen !!!!!!!!!!!!!'

- Els -

 

'Bij de boodschap die je enkele maanden geleden schreef bij mijn steentjes, was er 1 van de 7 puntjes dat ik aanvankelijk niet kon plaatsen. Dat gegeven is nu aan de orde, het klopt wat je neerschreef. Bijzondere gave die je hebt! Hoe doe je het?'

- B -

 

'Dit klopt helemaal! Ongelooflijk! Het is ook een bevestiging en dat doet deugd.'
'Je hebt een bijzondere gave!'

- M.CH. -

 

'Mijn hangertje is zoek geraakt en ik mis het bijzonder hard. Ik voelde de werking ervan zo sterk. Graag had ik een nieuw steentje met boodschap. De vorige boodschap was zo juist en een aantal zaken zijn uitgekomen...alleen...iets te vroeg...' 'Enorm hard bedankt voor alles.'

- C -

'Ik heb jouw reading en celestien mogen ontvangen, twee mooie waardevolle cadeaus. Ik heb gisterenavond de reading gelezen en wauw 'spot on' : confronterend, hoopgevend, versterkend en liefdevol. Dankjewel dat je dit voor mij hebt willen doen!'

- Jolanda -

Lieve Hilde,
Bedankt voor de mooie steen met reading die je voor mijn mama hebt gekozen. Ze was er oprecht blij mee en kon zich helemaal in jouw boodschap vinden ! Ik ben ook blij :D
dikke zoen,

- Griet - 

Dag Hilde,
Ik wou je graag bedanken voor de mooie steen die je voor mij gekozen hebt, en ook voor de bijhorende boodschap.

Je woorden hebben me diep geraakt... En ik vind het sterk dat je hierbij ook de thema's aanhaalt die in mijn leven belangrijk zijn of geweest zijn.
Over sommige zaken had ik nog met niemand gepraat, maar jij hebt ze wel gevonden...

Het geeft me alleszins innerlijke kracht en warmte om nog meer te stralen, zoals jij het noemt.
De steen krijgt een mooi plaatsje en zal één van mijn nieuwe 'compagnons' in dit leven zijn.

Ik wens je alleszins nog veel succes met je mooie werk.
Het ga je goed en graag tot een volgende keer.

Warme groet

- A.D. -

 

Lieve Hilde,

Bedankt voor de mooie readings, het is ongelooflijk hoe fel dat het klopt wat je zegt. 

Het stoffige bij mij is vooral denk ik mijn allergie en gevoeligheid voor stoffige ruimtes. En allergieën, inderdaad daar ben ik ook mee gezegend. 

Was ook mooi om te lezen wat je schreef over hoe mijn vriend het vuur aan mijn schenen legt, maar is ook zo waar dank zij hem heb ik heel wat dingen gedaan die ik anders had vooruit geschoven. 

Ook hij was onder de indruk levitra en ligne, hij was ervan overtuigd dat ik jou dingen had verteld. In elk geval is hij in de wolken met dit mooie cadeau en hoe zijn steen de mijne aanvult.

- J -

 

De reading die je net voor me deed is zo treffend! Ik sta er versteld van!
Hoe doe je dat?

- I -

 

Reactie op zuiveringskuur

'Hiermee wens ik jou en het hele team nogmaals te bedanken voor alle goede zorgen, de warme ontvangst en begeleiding. Het was een verrijkende ervaring, op lichamalijk vlak maar ook geestelijk voel ik me een stukje 'ontgift' en energieker. Dank ook voor de mooie inzichten.'

- Sonia -

 

Reactie op kaartlezingen

Dag Hilde,

Ik en Pauline willen je graag nog eens bedanken voor de kaartlegging. 
De rit naar huis was gevuld met verwondering en opluchting. We zijn beide met een goed gevoel naar huis gegaan. 

Merci! 

- Dorien - 

Hilde, hoe kan je dit weten? Ik heb dit slechts tegen één persoon verteld, verder weet hier niemand van. En dit merk je door de intuïtieve tekening die aan de kaartlegging vooraf gaat! Echt straf!

- M -