Metamorfosetechniek

 

 

'Just when the caterpillar thought the world was over, it became a butterfly'

                                                                         

De metamorfosetechniek is een unieke techniek voor een persoonlijke transformatie. Het is een eenvoudige techniek die verandering van binnenuit op gang brengt. Je kan het vergelijken met het groeiproces van een rups tot een prachtige vlinder.

De metamorfosetechniek is een eenvoudige benadering van zelfheling en persoonlijke ontwikkeling en gebeurt door lichte aanrakingen op de spinale reflexen van de voeten, handen en het hoofd. Door deze gebieden zachtjes te masseren met cirkelvormige bewegingen, kunnen blokkades opgeheven worden, zelfs blokkades die ontstaan zijn vóór de geboorte.

Het doel van deze bijzondere methode is de levenskracht vrijmaken om vastzittende patronen te laten transformeren/veranderen. Het is een techniek - GEEN therapie of behandeling - met ver-reikende veranderingen die permanent zijn en waardoor je wordt wie je werkelijk bent.

De metamorfosetechniek hebben we te danken aan Robert St John (natuurgeneeskundig therapeut en voetreflexologist) die de 'prenataaltherapie' ontdekte en deze in samenwerking met Gaston Saint-Pierre uitwerkte tot de 'metamorfosetechniek'. Deze massage wordt verricht zonder dat de gezondheidsbegeleider zich bezig houdt met de klachten of problemen van de cliënt. Er zijn geen eisen of verwachtingen waardoor een onthechte houding wordt aangenomen: hij/zij werkt als katalysator. 

De metamorfosetechniek is volledig veilig en voor iedereen toegankelijk, ook voor zwangeren en kinderen.

Deze bijzonder ontspannende massage duurt ongeveer 1 uur.