Edelsteentherapie - Edelstenen lezen ‘Edelstenen lezen’ wat houdt dat nu precies in? Wat wordt er bedoeld met ‘boodschappen’? En hoe voel ik aan welke steen bij welke persoon hoort?

Sinds ik aan de edelsteenavond (een activiteit die ik reeds enkele jaren organiseer) een nieuwe wending heb gegeven, bleven de aanvragen voor ‘edelstenen met een boodschap’ binnenstromen. Tientallen kristallen, vergezeld van een boodschap, gingen de deur uit en kregen een nieuwe ‘eigenaar’. De positieve reacties over de inhoud en de ‘juistheid’ van de boodschappen kon ik niet zomaar naast me neerleggen.
Regelmatig krijg ik de vraag of ik ‘helderziend’ ben, maar ik houd het liever bij het luisteren naar en het volgen van mijn intuïtie, handelen naar mijn ingevingen, het begrijpen en ontcijferen van symbolen, het waarnemen van dingen waar ik zelf geen verklaring voor kan geven.
Wanneer ik enkel de naam heb van diegene voor wie de steen bedoeld is, is dat voldoende om aan de slag te gaan. Er wordt een energetische verbinding gelegd met de persoon en de steen die voor die bepaalde persoon bestemd is, begint dan mijn aandacht te trekken. Intuïtief word ik naar het kristal geleid. Die edelsteen ga ik dan heel aandachtig en tot in detail bekijken en aanvoelen. Alles wat deze steen mij te vertellen heeft schrijf ik neer in een unieke boodschap. Deze boodschap bevat eigenschappen en kwaliteiten van de ontvanger, aandachtspunten, mogelijke blokkades, tips ter ondersteuning voor de persoon in zijn totaliteit: spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek.
Aangezien edelstenen door de wijze van hun ontstaan, hun samenstelling en hun bepaalde innerlijke structuur heel veel informatie in zich dragen, bezitten ze tal van ondersteunende en harmoniserende eigenschappen die ze op hun beurt weer uitstralen. De kwaliteiten van het kristal, samen met de persoonlijke boodschap, dragen bij tot het hervinden van evenwicht en harmonie, tot de ondersteuning van het zelfhelend vermogen en het bewustwordingsproces van eenieder.
De inhoud van de boodschap bestaat ongeveer uit een A-4tje.

Voor wie en voor welke gelegenheid?
Een edelsteen/kristal met boodschap kan te allen tijde en voor iedereen: zomaar om iemand te verrassen, voor een jarige, voor een vriend of vriendin, voor kinderen, voor jezelf, voor een speciale gelegenheid, voor een (zwaar) zieke, voor iemand die een bemoedigend woordje nodig heeft, voor iemand die het moeilijk heeft om de overstap te maken naar gene zijde… en ja, zelfs voor over grenzen heen.

Hoe aanvragen en welke formule?
Je kan me via mail (info@larimar.be) of telefonisch (0477/23 35 10) de naam doorgeven van de persoon voor wie je deze reading graag laat doen. Na enkele dagen kan de steen met boodschap afgehaald worden. De prijs voor een reading is afhankelijk van de steen die ‘trekt’ en bedoeld is voor de ontvanger. 
Een edelsteenreading kan ook individueel tijdens een consult in mijn praktijk. Dan wordt er tijdens het gesprek dieper ingegaan op de boodschap, de ondersteunende tips en de werking van de steen.