top of page
Andullatietherapie.png

De andullerende bewegingen dringen door tot diep in de spieren. Hierdoor krijgt het ganse lichaam een goede doorbloeding.
Andullatietherapie verhoogt het totale gevoel van welzijn en helpt de negatieve gevoelens bij stress te verminderen. Ook topsporters en recreatieve sporters hebben baat bij deze massage om sneller en beter te recupereren.
De combinatie van de trillingen (biologische resonantiebewegingen) en de infrarode warmtestraling zorgt voor een belangrijke mate van spierontspanning, pijnbeheersing en
algemene relaxatie.

Dit zijn geen ongefundeerde claims, maar wetenschappelijk bewezen feiten, ondersteund door vele onderzoeken, uitgevoerd door Duitse, Belgische en andere Europese instituten.
Als extra ondersteuning is het ideaal om de andullatiemassage (bij ernstige klachten dagelijks) gedurende 15 minuten toe te passen, vóór of onmiddellijk aansluitend op de complementaire hulpverleningsvormen (CAM) die ik in mijn praktijk aanreik. Hierdoor verkrijgen we een optimale ondersteuning en wordt er eveneens extra preventief gewerkt om het lichaam in balans te brengen of te houden.

Andulatietherapie.jpg

Andulatietherapie

Tien jaar intensief onderzoek heeft geleid tot een nieuwe methode tegen pijnklachten.
Deze methode wordt andullatietherapie genoemd en berust op het toepassen van infrarode warmte en het gelijktijdig masseren met behulp van mechanische lichaamsvibraties ( op basis van bio-resonantiebewegingen). De massagesessies van 15 tot 30 minuten kunnen helpen de pijn, die onder andere veroorzaakt wordt door diverse (chronische) ziektes, draaglijker te maken of zelfs helemaal te laten verdwijnen.
Andullatietherapie is een natuurlijke ondersteuning voor aandoeningen zoals rugklachten, stress, fibromyalgie, vermoeidheid, artrose, gewrichtspijnen, migraine, slaapproblemen, moeilijke stoelgang, visceraal vet, cellulitis, verzuring, acute pijnen zoals kuitkrampen, enz. 
Andullatie is een innovatieve techniek waarbij de HHP-massagematras (hhp staat voor home health products), uitgerust met de nieuwste technologie van vibratiemassage, de
spieren en bloedsomloop stimuleert. Het systeem is uitgerust met 20 verschillende programma's die zeer eenvoudig kunnen ingesteld worden naargelang de behoefte van
de cliënt.

andumedic-andullatiematras-voor-pijnverlichting copy.jpg

MAXIMAAL COMFORT
Voor een maximaal comfort is het andullatiesysteem uitgerust met een gepatenteerde diepwerkende infraroodverwarming voor nek en rug, een voetreflexzonekussen met infraroodverwarming en een buikgordel die optimaal is voor de spijsvertering en de
buikspieren (vermindering van visceraal vet).
De power andullator met extra ondersteuning voor de benen is een wereldprimeur!
Dit alles, samen met rustgevende en healende muziek, zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest.
Voor meer info zie www.andullatie.be en www.hhp.be
Opmerking      
Wat we niet mogen vergeten is dat andullatie de oorzaak van de klachten niet wegneemt! Het blijft dus uitermate belangrijk om hiermee rekening te houden en de oorsprong van de ongemakken trachten te achterhalen.
Ook al zijn er geen contra-indicaties vastgesteld, bij twijfel over het gebruik van deze massage voor uw klachten: vraag raad aan uw arts of specialist.

Ik werk ENKEL OP AFSPRAAK.

Ook in mijn edelstenenwinkeltje ben je steeds van harte welkom na een seintje.

bottom of page