top of page
Trolleite.jpg

Edelstenenwinkeltje

Toen ik in januari 2009 startte met mijn praktijk, werkte ik in een ruimte in het privégedeelte van onze woning. Ik had slechts enkele tientallen kristallen die uitgestald lagen in mijn behandelruimte: een groot stuk larimar, een grote gepolijste oranje calciet, enkele kleine agaatgeodes, wat bergkristalletjes, rozenkwarts en amethyst. 

 

Zo ging het verder…

In 2010 waren de verbouwingen klaar en kon ik naar mijn huidige praktijkruimte, waarin ik sessies en cursussen/workshops geef, afdalen. Hierin had ik ook een vitrinekast laten maken zodat ik plaats had voor behoorlijk wat edelstenen en kristallen, doch geen rekening gehouden met het feit dat mijn passie voor edelstenen zo groot zou worden en ook niet met de toenemende vraag van cliënten naar steentjes ter ondersteuning of voor de zuivering/bescherming van hun woning. De hoeveelheid aan stenen nam gestaag toe, mijn vitrinekast die rijkelijk gevuld was, werd te klein. Dus werden mijn schuiven gevuld, stenen werden uitgestald op de kasten en op lange tafels, op bijzettafeltjes, op houders, ...

 

Mijn winkeltje mag naar mijn mening nu wel een volwaardig winkeltje genoemd worden waar het aangenaam vertoeven is. Het is een ‘gezonde snoepwinkel’ met alle mooie energieën die de kristallen uitstralen, waar de stenen soms langere tijd verblijven en soms ook heel snel naar nieuwe oorden meegenomen worden. De voorraad wordt dan ook regelmatig aangevuld.

 

Alle stenen, van groot tot heel klein, van A (aardbeienkwarts, agaat, …) tot Z (zeolieten, zwarte maansteen, …), zijn met veel zorg uitgekozen. Er is een grote diversiteit aan soorten en vormen: geodes, bollen, piramides, ruwe en gepolijste kristallen, freeforms, massagestenen (gua sha), hangers, ringen (kleinere voorraad), kettingen (veel eigen creaties), theelichthouders, op- en ontlaadsetten, enz.

 

Het is zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen bij Larimar. Het is er ‘steenfijn’!

Wel graag eerst even een seintje!

Mijn winkeltje is, vanwege de sessies die ik geef, enkel geopend op afspraak.

 Van harte welkom!

bottom of page