top of page
image_2023-04-22_144717690.png

Wanneer we in harmonie zijn met onszelf, kan de levenskracht veel beter stromen. De natuurlijke weerstand wordt hersteld, waardoor we ons veel energieker gaan voelen en minder lichamelijke klachten ontwikkelen. Je kan bloesemremedies gebruiken om angsten te overwinnen, om leren op te komen voor jezelf, om uit je isolement tegeraken, enz.Naast de Bachbloesems/Healing Herbs werk ik in mijn praktijk heel graag met deremedies van Living Light, Bloesemremedies Nederland, Fox Mountain, Alaska Remedies, de Himalayan Flower Enhancers, bloesemremedies DEVA en F.E.S. Californische bloesemremedies. Al deze remedies hebben een zeer harmoniserende werking en kunnen goed gecombineerd worden met anderen natuurlijke ondersteuning, homeopathie, de klassieke geneeskunde, enz.

Bloesemremedies 

Bachbloesems.jpg

Bloesemremedies hebben tot doel de harmonie en de innerlijke vrede in de mens tot stand te brengen. Ze werken niet zo zeer op lichamelijke klachten, maar voor gemoedstoestanden die uit evenwicht geraakt zijn.
Bloesemremedies zijn extracten van wilde bloemen en bloesems. De Engelse arts en homeopaat Dr. Bach ontdekte in het begin van de vorige eeuw de werking ervan. De extracten zijn gemakkelijk te gebruiken, hebben geen nevenwerkingen en mogen samen met andere geneesmiddelen en kruiden genomen worden. Ze zijn veilig en bieden de nodige ondersteuning voor jong en oud.

Bloesem.jpg

Ik werk ENKEL OP AFSPRAAK.

Ook in mijn edelstenenwinkeltje ben je steeds van harte welkom na een seintje.

bottom of page