top of page
Edelsteen massage2.jpg

De stenen die gebruikt worden, heb ik met de grootste zorg uitgekozen. Ze worden verwarmd, zodat ze een aangenaam gevoel geven tijdens het contact met de huid. Tijdens de massage wordt er ook gebruik gemaakt van aangepaste oliën. Samen met de helende werking van de edelstenen, kan een holistische massage heel positieve veranderingen teweeg brengen. 
Een volledige edelsteenmassage bestaat uit:

  • een voet- en beenmassage

  • een rugmassage

  • een buikmassage

  • een massage van de armen

  • een gelaatsmassage (zie ook aparte rubriek ‘gelaatsmassage met edelstenen’)

Voorafgaand aan een massage is persoonlijke hygiëne vereist.

Wens jij deze vorm van massage graag leren om toe te passen voor je familie en/of vrienden of wil je de massage graag toepassen in jouw praktijk? Ik geef regelmatig cursussen en workshops. Contacteer me hier.

Edelsteenmassage

Een edelsteenmassage is een vorm van een holistische massage. Het heeft een heilzame werking op verschillende niveaus van de mens: lichamelijk, energetisch, emotioneel en mentaal. Er wordt als het ware op het hele wezen van de persoon gewerkt. Elke handeling die tijdens deze massage gedaan wordt, heeft als nut ten dienste te staan van elk van die aspecten van de cliënt die de massage mag ontvangen.
Ik werk niet met lavastenen of basaltstenen die gebruikelijk zijn voor hotstone massages, maar met vele diverse soorten edelstenen. Dat maakt deze edelsteenmassage nu net zo bijzonder.
Er wordt gewerkt met stenen die respect en dankbaarheid verdienen. Ze hebben het beste van Moeder Aarde gedurende miljoenen of miljarden jaren met zich meegedragen.

Edelsteenmassage 2.jpg

Ik werk ENKEL OP AFSPRAAK.

Ook in mijn edelstenenwinkeltje ben je steeds van harte welkom na een seintje.

bottom of page